Friday, April 4, 2008

Ο Μάριος Φραγκούλης στην Αθηνών Αρένα

(www.in.gr, 4/4/2008)

Ροκ μπαλάντες, τζαζ, μιούζικαλ συναντώνται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αθηνών Αρένα στo πλαίσιο του 1ου Athens Arena International Music Festival. Ο Μάριος Φραγκούλης θα συναντήσει τη Μαντλέν Πεϊρού, τον Στιβ Μπάλσαμο, τη Ντέμπορα Μάγιερς και πρωταγωνιστές του Γουέστ Εντ, τον Λούτσιο Ντάλα και τον Τζάστιν Χέιγορντ.

Ο Μάριος Φραγκούλης θα συναντήσει στις 4 και 5 Απριλίου τη Μαντλέν Πεϊρού, μια τραγουδίστρια τζαζ με παράξενη και ονειρική φωνή που φέρνει στο νου τη Μπίλι Χόλιντεϊ. Η Μ.Πεϊρού και ο Μάριος Φραγκούλης είχαν συνεργαστεί στο πλαίσιο του άλμπουμ «Give us your poor» για τους άστεγους της Αμερικής.


Τις ίδιες ημέρες στη σκηνή θα βρεθεί και ο Στιβ Μπάλσαμο, που έχει χαρακτηριστεί ως «ο καλύτερος Ιησούς όλων των εποχών» στο μιούζικαλ Jesus Christ Superstar.



Στις 11 και 12 Απριλίου διοργανώνεται το αφιέρωμα «Μιούζικαλ και Κινηματογράφος», όπου εκτός από τον Μ.Φραγκούλη θα τραγουδήσουν η Ντέμπορα Μάγιερς, καθώς και πρωταγωνιστές παραστάσεων στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου: ο Τζεφ Λέιτον, η Φράνσες Ρουφέλ και ο Ιταλός τενόρος Αλεσάντρο Σαφίνα.


Στις 2 και 3 Μαΐου στη σκηνή ανεβαίνουν εκτός από τον Έλληνα τενόρο, η Ιταλίδα σοπράνο Τζόρτζια Φουμάντι, ο Μανώλης Λιδάκης, ο Λούτσιο Ντάλα και ο Τζάστιν Χέιγορντ, τραγουδιστής και συνθέτης των Moody Blues.


Στις 16 και 17 Μαΐου τη σκηνή μονοπωλούν τα σάουντρακ. Ο Μ. Φραγκούλης θα εμφανιστεί ζωντανά μαζί με την τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Λάρα Φαμπιάν, γνωστή από το κεντρικό τραγούδι της ταινίας Paris, Je t' aime.

1 comment:

SBTVD said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the SBTVD, I hope you enjoy. The address is http://sbtvd.blogspot.com. A hug.