Monday, January 14, 2008

Συναυλία, 11/2/2008

Από το Δ.Σ. της «Λέσχης Φίλων Jose Carreras»


Αγαπητοί φίλοι,


Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Χρονιά με υγεία, χαρά και αισιοδοξία για να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες.


Στις 14 Νοεμβρίου 2007 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Σωματείου μας στο Ινστιτούτο Goethe, της οποίας τα έσοδα διατέθηκαν στο Ογκολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».


Τώρα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη συναυλία που διοργανώνουμε τη Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2008, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Δημ. Μητρόπουλου), με τους εξαίρετους δίδυμους μουσικούς Τάκη και Γιάννη Φίνα (τενόροι & πιανίστες), τη σοπράνο Διαλεκτή Καμπάκου, τον πιανίστα Θάνο Μαργέτη και το γυναικείο φωνητικό σύνολο «Ars Nova 2», οι οποίοι με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο θα ερμηνεύσουν γνωστές άριες, καντσονέτες, μιούζικαλς και μουσικές του κόσμου. Μια χαρούμενη, πράγματι, συναυλία για όλους.


Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά που είναι και ο Μέγας Χορηγός μας. Ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Φασούλας, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στο θέμα της λευχαιμίας, υποσχέθηκε να στηρίξει το έργο μας.


Η προπώληση των εισιτηρίων από το Μέγαρο αρχίζει στις 21 Ιανουαρίου 2008 και οι τιμές θα είναι 35€ α’ ζώνη και 20€ β’ ζώνη. Θα υπάρχουν και λίγα φοιτητικά εισιτήρια με 10€. Ελπίζουμε να σας συναντήσουμε όλους και όλες εκεί.


Για κρατήσεις, μπορείτε να τηλεφωνείτε στην πρόεδρο, κ. Μιμίδου, στα τηλέφωνα 210 9885 850 ή 6974 849100.


Κλείνοντας, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι στα 12 χρόνια ζωής του Σωματείου μας έχουμε στηρίξει τον αγώνα κατά της λευχαιμίας με το μη ευκαταφρόνητο ποσό των 305.000€, πράγμα που μας δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση.


Ευχόμαστε και πάλι κάθε ευτυχία για το 2008.

Με εκτίμηση


Η πρόεδρος
Η Γραμματέας
Αθηνά Μιμίδου
Δήμ. Τσιχλή





No comments: